Modul 5

Dostava

PostExpress.me

Rutke br. 4

Express One Montenegro

Branka Radičevića 12

Delivery King

1. decembar br. 2

VDV EXPRES

Zabjelo bb

SEND DELIVERY

Nikole Tesle br. 201

MONTENOMAX

Vir bb

Pošta Crne Gore

Ulica slobode 1

Timkop

Mahala br. 19

DHL

Aerodrom Podgorica, Ulica XLII broj 46, Mahala

Информациите за сите поштенски оператори се обезбедени со помош на Агенција за пошти. За повеќе детали околу ценовниците и други детали со испораката, ве охрабруваме директно да контактирате со избраниот поштенскиот оператор.